Potetrampa.no


Informasjon om potetrampa


Potetrampa er lokalisert 5 kilometer øst for Stjørdal sentrum, kun 8 meter fra E14. Bildet er tatt fra vest og mot Hegra. Det ligger 200meter etter Bergskleiva/steinbruddet i en markert S-sving.

Her kan man kjøpe nysorterte poteterhele året. Grønnsaker, store solegg, fiskeprodukter, brød, saft, juice, kaffe mm!


Åpent hele døgnet selvbetjening. Skulle man være misfornøyd med noe så ikke nøl med å ring/sms til 98673346 så order vi alltid opp :)


Her er kvalitet og service svært høyt verdsatt


Beskrivelse av ulike sorter potet og egnethet


Asterix: Kokefast potet som er rosa i skallet og avlang/rund i fasong. Mest solgte sorten. Trenger ikke skrelles nå da skallet er svakt. Egnes ikke for lagring før senere i høst.

Berber: Tidligpotet av god kvalitet og mer smak enn importert vare. Lys i skallet og ganske fast. Trenger ikke å skrelles. Kan både kokes og stekes. Egnes ikke for lagring.

Stor asterix: Store asterixpoteter som enten kan kokes, skjær i to for kortere koketid, eller også bakes om man vil. Spare tid på skrelling er en fordel med dem. Ikke enda klar for salg. Kommer kanskje senere i høst

Fakse: Mer melen potet men likefull kokefast som er hvit/gul i skallet og rundere i fasongen. Fin smak. God til både baking og veldig god stekt. Prøv hasselbakt av Fakse :-)

Mandel: Avlange poteter med mer smak som ikke bør kokes på ordinær måte. Heller dampes på rist. Store mandler er veldig gode å steike i panne eller ovn, med olje og salt, evt annet krydder etter oppkutting i skiver. Egner seg godt til potetstappe og festmiddager. Ikke enda klar for salg

Pimpernell: Mest melen potet som man skal passe på litt under koking. God gammel sort som fortsatt har mange tilhengere. Ikke enda klar for salg

Tapas: Små poteter som kan vaskes og kokes i saltvann og eller stekes i ovn med olje og salt/krydder. Stekes og kokes med skallet på¨.

Gulløye: Ekslusiv nordlandspotet som kokes eller stekes med skall. Mye smak. Melen

Cerisa: Avlang rød potet med gult kjøtt. Kokefast og god smak. God både stekt og kokt.